»Краљ Инстаграма« избачен из клуба након што је жену ударио ногом у лице VIDEO

Index.hr
»Краљ Инстаграма« избачен из клуба након што је жену ударио ногом у лице VIDEO

Милионер, коцкар и плејбој којег многи називају "краљем Инстаграма", Дан Билзериан, поновно је у центру пажње након што је једну од посјетитељица ударио у лице на плесном подију.

Наиме, 34-годишњи је Билзериан у клубу LIV славио свој рођендан, а инцидент се догодио након што је неименована дјевојка покушала прекинути тучњаву. Билзериан ју је наводно ударио, а све се може видјети и на мутној снимци коју је неименована жртва објавила на Инстаграму, преноси Index.hr.

Она тврди да није учинила ништа што би Билзериана могло навести на овако бруталан напад након којег је завршила крвавог ока, а за таблоид The Ditry изјавила је и да намјерава тужити милионера.

"Дан ме гурнуо, а једном кад сам пала, ногом ме ударио у лице. Хтјела сам га одмах пријавити полицији, али у том сам се тренутку осјећала добро и само сам хтјела отићи кући. Ни сама нисам знала колико је све озбиљно било док нисам погледала снимку. Сретна сам што нисам прошла горе. Намјеравам га тужити", рекла је неименована дјевојка.

Билзериан ни његови портпароли нису коментарисали инцидент, али ТМЗ пише да су власници клуба у Миамију реаговали и Билзериану забранили улазак.

Након што се видео појавио на интернету, цијелу је причу коментарисао и Билзериан који је прилику искористио како би напао страницу The Dirty и новинара који је причу објавио: "Двије су дјевојке напале дјевојку с којом сам био и удариле је у око и бациле је са стола само зато што су ми се хтјеле приближити. Знам да се дјевојке никад не туку због тебе јер си губитник, сви те мрзе али било би добро да провјериш чињенице прије него почнеш објављивати бесмислице као и твој сметларски портал".

Ускоро након тога, Билзериан је избрисао свој коментар.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана