Краљ Чарлс избацио Харија и Меган из њихове резиденције у Британији: Ово је крај

ГС
Краљ Чарлс избацио Харија и Меган из њихове резиденције у Британији: Ово је крај

Краљ Чарлс одлучио је избацити Харија и Меган из Фрогмор Котиџа, куће која је била њихов дом у Великој Британији, а умјесто њих у краљевску се резиденцију усељава принц Ендрју, британски Сан.

Према писању британског медија, Бекингемска палата издала је обавијест о деложацији војводе и војвоткиње од Сасекса након што су Харијеви мемоари објављени у јануару ове године.

Принц Ендрју већ се усељава у њихов бивши дом иако се томе испрва противио. 

Без обзира на његову одлуку, Хари и Меган присиљени су напустити резиденцију те тако остају без јединог преосталог дома у Уједињеном Краљевству.

"Ово сигурно означава крај за Харијаљ и Меган у Уједињеном Краљевству. Ендрју се опирао идеји да се пресели у Фрогмор Котиџ након што му је то понуђено прошлу седмицу, али Хари и Меган не могу зауставити деложацију", изјавио је извор близак краљевској обитељи.

Краљевска резиденција налази се на имању Фрогмор у Виндсору које је краљица Елизабета 2018. године даровала Харију и Меган за њихово вјенчање.

Кућа се налази у близини Аделејд Котиџа, главне резиденције принца и принцезе од Велса, а састоји се од пет спаваћих соба и пространог врта. 

Њезино реновирање уочи усељења пара коштала је 2.4 милиона фунти.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана