Крах каријере краљице попа

Агенције
Крах каријере краљице попа

Поп краљица Мадона води тешку борбу са опстанком у шоубизнису. Пјевачицин 13. по реду албум ”Rebel Heart” многи сматрају њеним најгорим албумом у посљедњих 20 година. Ово, не баш успјешно издање, у првој недјељи продато је у 116.000 примјерака, док је у другој недјељи продато само 22.800 носача звука, чак и са акцијом бесплатног албума уз сваку купљену концертну карту.

Да ствар буде гора, поп краљица прави погрешне потезе у дугогодишњој каријери како би опстала у свијету музике.

- Мадона мисли да ће провокативном гардеробом и наступима добити пажњу какву је раније добијала, али све је то већ виђено. Очајнички покушава да и даље буде битна у свом послу - каже извор магазина ”Star”.

Чак ни Мадонин наступ са најактуелнијом пјевачицом данашњице Тејлор Свифт није наишао на добар пријем публике. Један од посјетилаца ”iHeartRadio Music Awards” за популарни магазин подијелио је своје утиске.

- Чинило се као да је жељела да искористи Тејлор како би она добила више пажње. Не вјерујем да би ико гледао Мадону да наступа сама на сцени. Једноставно, она није занимљива млађој публици - рекао је овај младић.

Али не представља само лоша продаја албума проблем за поп икону, већ би се и њена “Rebel Heart” турнеја могла завршити катастрофално, јер продаја карата не гарантује баш попуњене дворане у Америци као што је то био случај са претходном MDNA турнејом, када је за 20 минута распродат концерт на стадиону “Yankee” у Њујорку.

- Ко зна? Можда пропаст новог албума помогне Мадони да буде реална, јер слабим пјесмама и циркузантским наступима само повређује себе. Она мора схватити да је њена публика одавно одрасла, као што би и она требала - завршио је извор ”Стара”.

Међутим, изгледа да лоша продаја и критике не оптерећују много пјевачицу, па и даље наставља промоцију свог новог албума, па је тако недавно свјетлост дана угледао њен нови спот за пјесму ”Ghosttown”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана