Кортни Кокс: Спремна сам на све да одложим старење

Агенције
Кортни Кокс: Спремна сам на све да одложим старење

Глумица је признала да је велика поборница ласера у одржавању младоликог изгледа. Најбоље се осjећа без шминке на лицу и импресионирана је љепотом Хелен Мирен.

Кортни Кос, звијезда серије „Кугуар таун", у интервјуу за нови тромјесечни антиејџинг часопис "Њу ју" говори о великом труду који улаже како би што дуже задржала младолики изглед и љепоту.

"Знате шта, отворена сам за све. Покушаћу све како бих одложила неизбјежно. Велика сам поборница ласера, мислим да су они нови талас будућности. Управо сам користила ласер Ултера који производи колаген. Користићу и Фраксел, који ће ме ослободити свих браон мрља с руку, груди и лица" - рекла је Кортни Кокс (48).

На насловној страни часописа глумица која се прославила улогом у серији "Пријатељи" позира у бијелом џемперу.

"Осјећам се најбоље без шминке на лицу. Дејвид Аркет, мој бивши супруг, увијек ми је говорио: Морамо прихватити да ћемо остарити и то треба да радимо достојанствено. Што то раније прихватиш, живот ће ти бити лакши", рекла је Коксова и додала како је важно пити пуно воде, иако ни она то не ради довољно.

Признала је да је импресионирана љепотом старије колегинице Хелен Миррен (67).

"Она је јако секси. Знате када људи кажу да изгледате боље с годинама, она је савршен примјер. Могла би да парира тридесетогодишњакињама", рекла је глумица која је недавно открила како ће ТВ гледаоци у серији "Кугуар таун" ускоро моћи да виде њене голе груди.

Њеног супруга глуми Џош Хопкинс за ког се шушка да јој је дечко од 2011. године, након што је пар заједно снимљен на одмору. Глумица се 2010. године растала од Дејвида Аркета са којим је остала у пријатељским односима. Пар има ћерку Коко (8).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана