Копија славне манекенке: Вјерујете ли да ово није Кејт Мос? (FOTO)

GS
Foto: X.com

Денис Охнона, која је као тинејџерка доживјела тешку саобраћајну несрећу, признаје да није знала ко је Кејт Мос када су је први пут упоредили с њом 1990-их.

Копија славне манекенке Кејт Мос Денис Охнона каже да себе никада није сматрала лијепом и да је провела године превладавајући трауму саобраћајне несреће која јој је оставила тешке ожиљке на лицу.

43-годишња мајка двоје дјеце недавно је одушевила на Седмици моде у Паризу, када је у понедјељак прошетала ревијом женске одјеће Марине Сере за јесен/зиму 2024-2025.

Обучена у уске црне кожне панталоне, бијелу кошуљу и збачену црну кожну јакну, одушевила је публика која је почела да тражи своје мобилне телефоне, у увјерењу да се Мос појавила на модној писти.

У опису на њеном Инстаграм налогу стоји "свјетска копија Кејт Мос број један", а њене слике приказују како реплицира позната појављивања на модној писти и рекламе праве Кејт.

Налог има преко 70.000 пратилаца, укључујући неколико налога обожавалаца Мос, али не и саму славну манекенку.

Охнона је рекла за емисију Данас (Today) на Би-би-си Радију 4 да јој је тешка саобраћајна несрећа у којој је била укључена када је имала само 18 година оставила ожиљке на лицу, као и менталне трауме.

„Моје лице је поднијело највећи терет и разбило се о вјетробран. Сљедећи пут када ме је мама видјела у болници, лице ми је било потпуно расјечено. Било је стварно трауматично. Требало ми је много, дуго времена да преболим то, као и физичке ожиљке. Била сам психички трауматизована и то ме је спутавало дуги низ година“, изјавила је тада.

Рекла је да је први пут постала свјесна своје сличности са супермоделом, која је на врхунцу славе била 1990-их, када је имала око 14 година.

Но, додала је да јој није толико сметало поређење јер није знала ко је Кејт Мос у то вријеме.

"Нисмо имали Гугл. Тек касније сам сазнала ко је она и када сам је први пут видјела, помислила сам: 'О мој Боже, прелијепа је, ја нисам баш као Kејт'. Никада себе нисам сматрала лијепом, манекенком или тако нечим", рекла је Кејтина копија.

Охнона је одрасла у Ливерпулу, на Пен Лејну - улици коју су прославили Битлси.

Док је радила у продавници одјеће Некст, у вријеме несреће, ожиљци на лицу су је навели да тражи посао у којем није суочена с клијентима након што се опоравила, а касније је радила у администратрацији на доковима Liverpoola.

Охнона, која је мајка кћерки Елисе (13) и Анаис (8), професионално се бави моделингом тек шест година, пише SkyNews.

 

'Fake Moss' Denise Ohnona gives first interview after taking Paris Fashion Week by storm to reveal she didn't even know who Kate Moss was and humbly says 'I never considered myself beautiful' https://t.co/RYaFQRgqQJ pic.twitter.com/SJFzmJqo67

— Daily Mail Online (@MailOnline) March 7, 2024

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана