Контровезна манекенка била и прва дама Француске, а сад се враћа на велика врата:

Г.С.
Контровезна манекенка била и прва дама Француске, а сад се враћа на велика врата:

Славни супермодели деведесетих посљедњих недјеља су главна тема медија, понајвише због документарца на Нетфликсу, у којем су први пут проговориле о добрим и лошим странама модне индустрије, али и почецима своје каријере. Ово је такође вратило фокус на друге познате моделе који су владали пистама у прошлости, а сада су на насловници Vainity Faira.

Синди, Кристи, Клаудија, Наоми, само су нека од имена која су красила насловнице, али једно лице дуго није могло да се види, а јасно је зашто је привукла толико пажње. Ријеч је о лепој Карли Бруни, која је заблистала као никад прије, те дефинитивно потврдила ону стару - једном супермодел, увијек супермодел. Након што годинама нисмо могли да је видимо на насловницама часописа, поготово јер су о њој углавном писали због претеривања с филерима и ботоксом, лијепо је видјети да је Карла опет онаква каква је и била и да изгледа боље него икад прије.

Подсјетимо, Карла је од 2008. године у браку с француским политичарем и бившим француским предсједником, Николасом Саркозијем, а заједно су добили ћерку Ђулију. Њихова веза је подигла пуно прашине јер су многи сматрали да је Бруни недостојна да буде прва дама Француске, али они се нису обазирали на критике и све су преживјели.

Неки су им се ругали и јер је Карла девет центиметара виша од Саркозија, а други су тврдили да је она с њим само због новца којим јој плаћа естетске корекције. Није их раздвојило ни када је Николас осуђен на три године затвора због корупције и трговине утицајем.

Иначе, Карла из седмогодишње везе с радијским водитељем Рафаелом Ентовеном има и сина Аурелијена, а занимљиво је да је љубила и његовог оца, новинара Жана Пола Ентовена. Својевремено се говорило да је љубила 90-их Доналда Трампа, али то је демантовала.

Карла је својевремено открила и детаљ из своје прошлости, те је у интервјуу за Vainity Fair 2008. испричала да ју је мајка добила у ванбрачној вези. Године 1996, када је имала готово 29 година, сазнала је да јој отац није прави отац. Алберто, који је био у браку с њеном мајком од 1959. до своје смрти, открио је истину својој ћерки тек на самрти. Карли је тада открио да је она плод љубави своје мајке и Бразилца Мариција Ремерта. Марицио је тада имао 19 година и свирао је гитару, а Мариса, њена мајка, 36. Упознали су се док су заједно свирали у квинтету и њихова романса је трајала шест година преноси Курир.рс

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана