Контроверзни бизнисмен напао Шербеџију

Агенције
Контроверзни бизнисмен напао Шербеџију

Загреб - Контроверзни хрватски бизнисмен Јосип Радељак Дикан осуо је дрвље и камење на прослављеног глумца Раду Шербеџију због његовог гостовања на телевизији Н1 гдје је бурно реаговао на питање водитеља о томе ко је по њему у рату деведесетих година прошлог вијека био агресор, а ко жртва.

- Кажи гаде - ко је био агресор?! Кажи и слажи бре буразеру ако имаш м**а, а не овако већ дуго продајеш свијету своју лажну маглу с Бриона који су били власништво твог злочинца друга Тита, а сада су твоји, за награду као познатом домољубу - ражестио се Радељак на "Фејсбуку".

Након што је Шербеџија изјавио да "није случајно да су сви ти највећи ратници, такозвани хероји који су завршили у Хагу, заправо криминалци", на себе је навукао бијес многих, па тако и Министарства ветерана које је издало званично саопштење о његовој изјави. Шербеџија је касније рекао да је његова изјава погрешно пренесена, али то није успјело да смири тензије. Више хрватских ветеранских удружења затражило је за Шербеџију забрану наступа и дјеловања у Хрватској на најмање пет година.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана