Констракта шокирала признањем о сину

GS
Foto: Arhiva

Пјевачица Ана Ђурић, познатија по умјетничком имену Констракта, нерадо говори о приватном животу, те је стога многе изненадила када је, приликом давања посљедњег интервјуа, проговорила о дјеци.

"Иако су у пубертету, још нема никаквих великих проблема, а можда их неће ни бити. Они имају 14 и 16 година. Ово дијете које има 16 година јесте мало одсутно. Са кћерком, која је млађа, комуникација је присутна. Она ме чује када јој причам. Син, са друге стране, говори: 'Да, да', али знам да ме није чуо", била је искрена Констракта у подкасту "Постер".

"Примјећујем да се дешава то одсуство комуникације, да је у својим мислима и бригама које ми нису јасне. Није сад да ту има неког тешког неразумијевања међу нама, али ја се плашим ситуација у којима нећу моћи да им помогнем. Много се плашим тога. Надам се да их неће бити", додала је Ђурићева.

"Засад је, ето, само присутна та нека одсутност. Плашим се, такође, глупих идеја, што је својствено за то доба у ком се не размишља ни минут унапријед о посљедицама", закључила је Констракта.

Констракта је, иначе, недавно открила да је у септембру очекује први велики концерт у Београду.

"Имам трему, постоји одређени притисак. Вољела бих да ових дана осјетим простор у којем ћу наступати", истакла је Ђурићева.

Питали су је у ком смјеру усмјерава дјецу, јер у Београду има пуно манифестација, разних културних догађаја, али и сплавова.

"Нисмо још стигли до сплавова. Видјећемо када дође та тема. Ту сам да поразговарам, да пратим њихове жеље, имају своје друштво, слободни су, не могу да их изолујем. Иду на фестивале. Гледам да им изађем у сусрет везано за њихове жеље, али све има своје границе", објаснила је Констракта.

Онда се осврнула на Евровизију.

"Побједник је имао врло добар наступ, добра је пјесма. Он је од почетка имао и подршку публике, али постоји несразмјера у односу на гласове публике и жирија. Бејби Лазања ми се допао, наравно Теја Дора наша и све што она ради. Па, ето, те двије пјесме су ми се свидјеле. На Евровизији је била очекивана ова атмосфера, због учешћа Израела, то је изазвало реакције. На крају све је прошло, имамо побједника, иде се даље. Увијек је на такмичењу било политике и актуелних политичких и других агенди, то је просто тако, ако идемо тамо морамо да будемо тога свјесни. Не мислим да не треба да се такмичимо", рекла је она.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана