Конобарица одбрусила британском премијеру

Глас Српске
Конобарица одбрусила британском премијеру

То што је премијер Велике Британије није значило много Дејвиду Камеруну у једном кафићу у Италији. Нервозна конобарица га је "откачила" за кафу као да је било који "обични смртник" који љетује у Тоскани.

Премијер Велике Британије Дејвид Камерон са породицом и пријатељима љетује у италијанској покрајини Тоскани, у вили са 15 соба чије изнајмљивање кошта 10.000 фунти седмично.

Као и сви који дођу у Италију, пожелио је да ужива у доброј кафи, и то у башти кафеа у мјесту Монтеваркију. Наручио је за шанком еспресо и два капућина, али му је конобарица одбрусила да их сам однесе за сто јер она нема времена.

- Рекла сам му да сам сама, заузета осталим гостима и да не могу да му однесем поруџбину. Није изгледао увријеђено, климнуо је главом и однио кафе. Тек сам онда схватила да сам била несмотрена јер су ми сви рекли ко је он - рекла је конобарица Франческа Aријани, која је премијера позивала да опет дође како би га послужила са највећим уважавањем. Камерон можда није изгледао увријеђено, али при одласку ипак није оставио напојницу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана