Конобарица дала отказ да би била лажна војвоткиња

Daily Mail
Конобарица дала отказ да би била лажна војвоткиња

Да би себи и својој дјеци обезбједила квалитетнији живот Хеиди Аган (32) оставила је сталан посао да би била - двојница Кејт Мидлтон. Невјероватна сличност промјенила је живот ове конобарице. Умјесто да зарађује десетак долара на сат, за своје појављивање сада наплаћује више од хиљаду.

Свјетло плаве очи и таласаста коса боје кестена издвојиле су ову енглескињу, мајку двоје дјеце. На идеју је дошла тако што су је људи веома често пресретали на улици, довикивали: "Хеј, ено је принцеза!", а стекла је и доста сталних муштерија у кафићу само зато што су мислили да је она супруга принца Вилијама.

 - Нису ме само непознати поредили са Кејт. И моја трогодишња ћерка Абигаил ми је говорила да личим на будућу краљицу. Сваки пут када је видјела у новинама Кејт, говорила је да сам то ја. Мислила је да ја имам везе са краљевском породицом - испричала је Аган за "The Daily Mail ".

Аган је тако промjенила посао и сада ради за Susan Scott Lookalikes agency, преко које уговара појављивање и различите јавне наступе. Само у овој агенцији постоји 21 дjjевојка која личи на Кејт Мидлтон. Аган има највише посла.

- Људи имају потребу да нас виде у реалним животним ситуиацијама, свjесни су да можда никада неће видjети краљевску породицу, па се овако задовољавају једном илузијом. Од када сам почела да се бавим овим послом напунила сам орман гардеробом коју носи Кејт, тако да сам увијек спремна - рекла је ова необична дама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана