Коначно сам почела да уживам у сексу

Aгенције
Коначно сам почела да уживам у сексу

Хедер Грејам, која се прославила улогама у филмовима "Austin Powers " и "Мамурлук" открива да је тек недавно почела да ужива у чарима секса.

У интервјуу који је дала за најновије издање магазина "Women’s Health ", четрдесеттрогодишња Хедер је открила да се са своје 43 године коначно ослободила у кревету.

"То је дио моје личности. Секс је дио онога што сам ја и дуго ми је требало да се због тога осјећам добро", признала је глумица и додала – "Никада нисам била сигурна да ли је добро или лоше бити особа која истински ужива у сексу."

Иначе, она је такође рекла да јој та несигурност није много помогла у Холивуду.

"Кад је жена способна да изрази своју сексуалност то је ултимативни облик слободе. Мислим да у америчкој култури жене не осјећају сигурност да изразе своју сексуалност. Много је филмова о мушким фантазијама, али шта је са женама? Какав би свет био кад би се узимале у обзир женске жеље?"

Такође, глумица каже да је била шокирана када су је прогласили секс симболом.

"Одувијек сам хтјела да будем лијепа, а мислила сам да нисам. Када сам почела да глумим и добијам улоге лијепих дјевојака осјећала сам се као да се претварам и глумим нешто што заправо нисам", закључила је.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана