Комичар на додјелу Гремија стигао с кацигом на глави, не препушта ништа случају

ГС
Foto: Агенције

Након инцидента који је обиљежио овогодишњу додјелу Оскара чини се да су неки максимално на опрезу.

На престижној додјели музичких награда Греми амерички комичар одлучио је преузети мјере предострожности, и појавио се на позорници са кацигом на глави.

Nate Bargatze одлучио је да, ако би се случајно поновио сценарио са Оскара, ништа не препушта случају.

Позвавши га да одржи говор на церемонији, Нејта је на позорницу позвао домаћин LeVar Burton.

"Сада, желим вас све упозорити да је наш сљедећи водитељ комичар, ако знате на шта мислим", рекао је Буртон, а потом наставио: "Упозоравам вас, останите на својим мјестима и држите руке к себи. У реду?", рекао је он.

Нејт је затим на позорницу изашао са кацигом на глави због чега је публика праснула у смијех кад га је угледала.

"Рекли су ми да комичари сада морају да носе ово током својих шаљивих дијелова. Не покрива чак ни лице, мислим да се само фокусира на мјесто гдје би ме ударили", нашалио се Нejт.

Комичар који је ове године номинован у категорији за најбољи комични албум за свој "The Greatest Average America", потом је скинуо своју кацигу рекавши да је иста глупост, но дефинитивно је насмијао публику.

Онај коме дефинитивно није до смијеха је Вил Смит, који је, подсјећамо, након што је на додјели Оскара ошарамио Крис Рока због непримјерене шале на рачун његове супруге, иступио из Академије, а такође су паузирани и неки од његових предстојећих пројеката, преноси Klix.ba.

"Мој поступак на 94. додјели награде је био шокантан, болан и неопростив. Много је оних које сам повриједио, а међу којима су Крис, његова породица, многи драги пријатељи и оне које волим, они који су били у публици, као и публика широм свијета", поручио је Смит.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана