Комичар Џејмс Корден се извинио власнику њујоршког ресторана због понашања

ГС
Foto: CBS

Водитељ и комичар Џејмс Корден се извинио власнику ресторана „Балтазар“ у Њујорку, након што му је забрањен улазак у популарни њујоршки угоститељски објекат.

Кит Макнели, власник „Балтазара“, описао је Кордена као веома тешку муштерију која злоставља особље његовог ресторана због пар грешака са поруџбинама.

Ипак, Макнели је открио да га је водитељ од тада позвао искрено се извинио.

„Дубоко вjерујем у то да свакоме треба дати другу шансу“, каже Макнели.

Власник ресторана је због инцидената Кордена назвао „изузетно надареним комичарем, али малим кретеном од човjека“.

Навео је да је током првог инцидента у јуну прошле године, док је јео у „Балтазару“, водитељ менаџеру показао длаку након што је добио главно јело, имплицирајући да се налазила у храни.

Иако свакако није пријатно, такве ствари се дешавају у свим ресторанима, примијетио је Макнели. Каже да је Корден том приликом био непријатан и рекао менаџеру да одмах донесе другу туру пића и да се „побрине за сва пића до сада“.

Други инцидент се десио у новембру, када је узрок Корденовог бијеса био омлет.

„Корденова супруга наручила је омлет од жуманаца са гријер сиром и салатом. Убрзо након што су добили храну, Џејмс је звао конобара и рекао му да има мало беланца у омлету. Особље је направило ново јело, али је умјесто салате послало помфрит“, навео је власник.

Тада је, према његовим ријечима, Корден „полудио“ и почео да виче на конобара: „Не знате да радите свој посао. Можда треба да одем у кухињу и сам направим омлет.“

Макнели је Кордена описао као „најнасилнију муштерију“ коју је имао од када је пре 25 година отворио ресторан, преноси РТС.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана