Комичар Дејв Чепел нападнут на сцени у Холивуду

Срна
Foto: 7news

ЛОС АНЂЕЛЕС- Амерички комичар Дејв Чепел нападнут је на сцени сале "Холивуд боул" у Лос Анђелесу, а особа која је насрнула на њега у стилу рагби потеза савладана је и ухапшена, приказано је на видео снимку чију је аутентичност Ројтерс потврдио.

Напад је услиједио само мјесец дана након што је глумац Вил Смит ошамарио комичара Криса Рока на церемонији додјеле Оскара, што је био инцидент без преседана на телевизијском догађају који се приказује широм свијета.

Појавила се бојазан да би могли да услиједе слични напади. У овом тренутку није познато да ли је Чепел повријеђен у нападу, нити шта је био мотив.

Према извјештају Еј-Би-Сија, Рок, који је наступио раније исте вечери, придружио се Чепелу на сцени одмах након напада и нашалио се питањем: "Је ли то био Вил Смит?" Чепел и Рок су имали наступе у оквиру фестивала комедије који траје 11 дана под називом "Нетфликс је шала".

Полиција Лос Анђелеса привела је мушког нападача, а Ен-Би-Си преноси да је особа са собом носила реплику пиштоља који може да избаци сјечиво. На видео снимку је приказано да је осумљичени унесен на носилима у кола Хитне помоћи. Он је пребачен у болницу са мањим повредама, објавила је полиција.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана