Колико звијезде зарађују од појављивања у клубовима?

Агенције
Колико звијезде зарађују од појављивања у клубовима?

Неке славне личности добијају огроман новац само за један сат боравка у неком ноћном клубу.

Један од људи који посредује у склапању такве врсте сарадње између клубова и звијезда је Дејвид Вајнтрауб који је за GQ проговорио о овом уносном бизнису.


Један од његових клијената био је бивши партнер Кортни Кардашијан Скот Дисик, који је у јеку славе за једно појављивање у неком британском клубу добијао 80.000 долара.

Према Вајнтраубу, тај младић је једном приликом за једно вече зарадио више од 250.000 долара, гостујући у неколико клубова.

Међутим, након што се растао од Кортни, Дисик више не добија тако много новца.

Ипак, јасно је да је ријеч о врло уносном и озбиљном бизнису.

Ники Минаж, рецимо, недавно је тужена зато што је "прекршила уговор" с једним клубом у Лас Вегасу. Наводно оштећена страна тврди да је Ники Минаж остала само 34 минута, умјесто цео сат, за колико су се договорили, и тражили су да пјевачица врати 236.000 долара, колико је коштало њено појављивање.

Ако желе да зараде још више новца, звијезде се упућују на Блиски исток.

Реј Џеј, продуцент који је најпознатији по снимку секса с Ким Кардашијан који је , недавно је добио 150.000 долара, како би се појавио у једном клубу у Дубаију.

Такође, славио је рођендан у четири различита клуба у САД и из сваког изашао богатији за по барем 25.000 долара.

Репер Лил Џон зарађује више од 100.000 долара по вечери проведеној у клубу Вин касино у Лас Вегасу, када је у улози ди-џеја на по два сата. Уговор га обавезује да не смије да буде фотографисан ни у једном другом клубу у Вегасу.

Старлете "нижег ранга" из мање популарних ријалити емисија, или звијезде друштвених медија зарађују између 10.000 и 15.000 долара по појављивању.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана