Kолико кошта да се буде Бетмен?

Aгенције
Kолико кошта да се буде Бетмен?

Да је Бетмен стварна личност (да, Бетмен је фикција), колико би тачно коштало да се постане маскирани осветник и борац за правду?

Као суперхерој који нема никакве супер-моћи, Бетмен је принуђен да користи своје богатство да би увијек био у топ форми и да би могао да купује/развија/дизајнира фенси уређаје, возила, оружја, костиме...

Њему је потребно практично све - од комплета за тренинг, до композитних материјала и дизајна костима који га чини нерањивим, до невјероватних возила ("Бетмобила") и других гаџета.

Сајт MoneySuperMarket.com све те бетменовске потребштине ставио је на један папир ("infograohic") са важећим цијенама и можда то помогне некоме ко има Бетмен аспирације да се припреми на трошкове који га очекују.

Само Бетменова возила коштају скоро 80 милиона долара, његови геџети су 213,610, одржавање његовог раскошног имања које је наслиједио од родитеља је 37,000 долара годишње, а у његово тренирање и образовање уложено је 213,610 долара.

Сума сумарум - укупни Бетмен трошкови су 682 милиона долара што је за неколико нула мање него што је коштала изградња чувене империјалне Звијезде смрти (Death Star).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана