Колико дјеце Клинт Иствуд заправо има?

ГС
Foto: ГС

Глумац Клинт Иствуд је више пута одбијао да потврди тачан број дјеце коју је признао као своју. Спекулише се да Клинт има осморо дјеце са шест жена.

Глумца, редитеља и продуцента често називају "иконом мушкости". Звијезда је била романтично повезана са најмање шест различитих жена, од којих су све с њим родиле најмање једно дијете.

Да би сачувао своју приватност, кад год је од њега у прошлости затражено да открије број дјеце коју је имао, увијек је одбијао да ода ову информацију.

Сва његова дјеца су одрасла да би постала успјешна и наводно имају јаку везу са глумцем. Клинт тренутно није ожењен. Раније је био ожењен са Меги Џонсон (1953-1984) и Дином Руиз (1996-2014).

Лори Мареј

Лори Мареј је његова прва ћерка која је по рођењу дата на усвајање. Име њене мајке никада није објављено у јавности. Она је наводно била дијете афере коју је Клинт имао док је још излазио са Меги Џонсон, његовом тада будућом првом женом.

Клинт наводно није знао ништа о Лори све док није покушала да пронађе своје биолошке родитеље пре отприлике 30 година. Од тада је добродошла у породицу.

Кајл Иствуд

Кајл Иствуд је био Клинтов син са Меги, рођен 19. маја 1968. Он је басиста, који је студирао код француског басисте Банија Брунела.

Признао је да је његова инспирација да свира инструмент дошла из очеве љубави према џезу.

Алисон Иствуд

Кајлова млађа сестра је Алисон Иствуд, која је рођена 22. маја 1972. Постала је дјечија глумица са седам година у филму "Бронко Били" (1980) који је режирао Клинт Иствуд.

Затим је играла у филмовима као што су "Поноћ у башти добра и зла" (1997), "Пријатељи и љубавници" (1999) и "Поолхалл Јункиес" (2002).

На крају се поново придружила свом оцу у "Тхе Муле", криминалистичкој драми из 2018.

Скот Иствуд

Можда најпознатији од све Клинтове дјеце тренутно, Скот је рођен као Скот Клинтон Ривс 21. марта 1986.

Након што је коначно почео да ради са својим оцем у филму "Гран Торино" (2008) као Треи, Скот је промијенио своје умјетничко име у Скот Иствуд из Скота Ривса, што је учинило чуда за његову каријеру.

Наставио је да добија улоге у филмовима "Најдужа вожња" (2015); "Сноуден" (2016); "Одред самоубица" (2016) и "Судбина бесних" (2017).

Кетрин Иствуд

Кетрин Ен Ривс или тренутно Кетрин Иствуд је Скотова млађа сестра која је рођена 2. марта 1988. Глумица је и сценариста.

Своју глумачку каријеру започела је филмом "Јерсеy Боyс" из 2014. године, који је режирао њен славни отац.

Након тога, глумила је у филмовима "Амерички вирус" (2015), "Вирус мртвих" (2018) и "Забрањено, експлоатисано и на црној листи" (2020).

Кимбер Иствуд

Док је био у браку са Џонсоновом, Клинт је такође имао аферу са Кимберином мајком, која је била каскадерка и плесачица.

Нико није знао за постојање Кимбер до 1989. Она је шминкер и филмски продуцент.

Франческа Иствуд

Франческа Иствуд, рођена 7. августа 1993. године, дијете је Френсис Фишер и Клинта Иствуда, који су обоје имали аферу пре него што су заједно глумили у филму "Неопростиво".

На њеном рођењу, Клинт је био присутан поред Френсис. Франческа је ТВ личност.

Морган Иствуд

Клинтово последње познато дијете је Морган Иствуд, коју је имао са својом другом женом Дином Руиз.

Рођена 12. децембра 1996. године, такође је имала главне улоге у неколико филмова свог оца, укључујући "Миллион Доллар Бабy" (2004) и "Рицхард Јевелл" (2019).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана