Који је највећи порок Адријане Лиме?

prva.rs
Који је највећи порок Адријане Лиме?

Тридесетдвогодишња бразилска манекенка Адријана Лима која је већ 13 година модел "Victoria's Secretа" открива тајне доброг изгледа и шта се то налази на њеној трпези када припрема ревију.

Адријана Лима имала је свега 18 година када је постала Викторијин анђео и сада признаје да сада према њему мора много другачије да се опходи.

"Прошло је већ 13 година од када сам део "Victoria's Secretа", а за то вријеме сам се два пута породила па је моје тијело сада веома другачије. Мој метаболизам се дефинитивно успорио па морам да будем пажљива код избора хране", каже Адријана.

Када се шоу "Victoria's Secretа" приближи Адријана каже да мора да пази шта једе.

"Три недjеље прије ревије веома пазим шта једем. Када интезивно вјежбате неопходни су вам протеини и угљени хидрати због енергије. Све што треба урадити је пазити на величину порције", каже Адријана и отркива шта се то налази на њеној трпези када се припрема за ревију.

"За доручак једем кајгану са броколијем, спанаћ и овсјене пахуљице. За ручак једем гриловану рибу, поврће припремљено на пари са соја сосом, а за вечеру посно месо и доста поврћа. Уколико током дана останем гладна за ужину грицкам шаргарепу, целер, бровнице и купине", открива Адријана и додаје да ипак има и слатке пороке.

"Мој највећи порок је чоколадна торта", признаје прелијепа манекенка.

Она је прошле године изашла на писту само осам недјеља након порођаја због чега је морала вриједно да тренира. Од тада Адријана је веома посвећена тренинзима и вјежбању.

 

"За припрему посљедњег шоуа нисам имала времена за вјежбање као раније. Веома је тешко пронаћи времена за вјежбање када имате двоје дјеце. Дјеца су ми приоритет. Послије порођаја сам жељела одмах да будем у форми па сам имала мало интензивније трениге. Ја се осјећам одлично, али људи око мене кажу да превише вјежбам", каже она.

Адријана открива да је тајна њеног доброг изгледа у боксу и вожњи бицикла са мужем Марком Јарићем по Мајамију.

"Боксујем два пута недјељно. Бокс је одличан и за тијело и за ум и од њега имате најбољи могући изглед. Уз то је бокс и веома изазован. Када путујем, обавезно пакујем вијачу да бих могла да одрадим тренинг гдје год да се налазим. Послије бокса, велика љубав ми је вожња бицикла са мужем", признаје славна манекенка.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана