Која позната личност је прва посетила бебу Ким Кардашијан?

Agencije
Која позната личност је прва посетила бебу Ким Кардашијан?

Сигурно бисте помислили на чланове породице Кардашијан? Џеј Зија и Бијонсе? Хм, не... Вјеровали или не, бебу је први видио Стив Вознијак, један од оснивача компаније “Епл”...

Судећи према магазину “Бизнис инсајдер”, Ким је дошла у контакт са Стивом и успјела да га наговори да посјети Кањеа, који је недавно назвао себе “Стивом Џобсом репа”, како би га охрабрио да оснује сопствену технолошку фирму.

“Видио сам много беба, а бебе представљају љубав између људи. А онда сам се још више изненадио када сам видио на који начин Ким показује љубав Кањеу. Само зато што је он заинтересован за посао са технологијом, она му је као рођендански поклон довела мене како бисмо се упознали”, рекао је Вознијак након посјете.

Медији су се шалили да иако знамо шта је Кање добио за рођендан, нисмо сигурни на који начин је Стив изненадио репера – да ли је можда излетео из торте или слично...

Иначе, пар је своју бебуназвао North Vest. Ово име наишло је на критике твитераша, који су га углавном исмијевали и већ прогнозирали могуће пословне пројекте за малену Нору (како јој је надимак).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана