Која је највећа лаж о Мајклу Џексону о којој је на суђењу говорила његова мајка

Aгенције
Која је највећа лаж о Мајклу Џексону о којој је на суђењу говорила његова мајка

Катерина Џексон је у говору који је одржала на суду бранила свог сина који је, по њеним ријечима, у посљедње вријеме представљен потпуно извитоперено, као "лијена наказа".

Џексонова породица се тренутно суди са фирмом "АЕГ лајв" која је промовисала свијетску турнеју Мајкла Џексона за коју се он припремао када је преминуо услијед превелике дозе лијека "Пропофола".  

Катерина је рекла да је њен син, Мајкл Џексон био брижан отац и син, а да је њој јако тешко да стално служа заблуде о "Краљу попа", који је преминуо 2009. у 50-ој години живота.  

- Најтеже је да седим у овој судници и да слушам све лоше ствари које причају о мом сину. Они мог сина називају чудаком, наказом, говоре да је лијен - рекла је Џексонова током суђења.  

- Мој син није био лијен. То је највећа лаж која постоји - рекла је Катерина која је додала да је он био велики умјетник и велики филантроп:

- Он ми је стално давао поклоне. Давао ми је све, од најосновнијих ствари за живот, аутомобила, накита па све до мобилних кућа - каже Катерина Џексон.  

Са друге стране, Катерина је додала да није сматрала да је Мајкл физички способан да заврши исцрпљујућу свјетску турнеју на коју се спремао.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана