Коен изазвао хаос уочи филмског фестивала у Кану ФОТО/ VIDEO

Агенције
Коен изазвао хаос уочи филмског фестивала у Кану ФОТО/ VIDEO

Кан - Британски комичар Саша Барон Коен изазвао је данас мањи хаос у улици Кроазет у Кану, када је њоме прошао у униформи генерела Аладина, лика из свог новог филма, јашући камилу Осаму, преносе агенције.

Коен, зијезда филма “Диктатор”, наредио је својим чуваркама у мини-сукњама да упере аутоматске пушке у бројне новинаре испред хотела “Карлтон”, а потом је зајахао камилу и кренуо у оближњи кафе.

Представници медија који су пратили Коена изазвали су блокаду саобраћаја у ексклузивној улици док је фиктивни диктатор са Блиског истока коментарисао инаугурисање новог француског предсједника Франсоа Оланда и немире у Сирији.

- Холандез? Да, подржао сам његову кампању. Дао сам му 500.000 евра - рекао је генерал, али је додао да нема ништа са ударом грома у авион француског предсједника током лета за Берлин.

Потом је сјео на терасу и наручио двије кафе, од којих је једна била за камилу, која је одбила да је попије.

Генерал Аладин затим је ушао у радњу “Ралф Лорен” и из ње изашао са наранџастим шалом који је омотао камили око врата.

Звијезда филмова о Али Џију, Борату и Бруну, раније је већ одржао премијеру свог новог филма, а у Кан је дошао само да би привукао пажњу медија уочи данашњег отварања 65. филмског фестивала.

Коен се претходно појавио у Кану 2006. године, када је дошао на плажу обучен у “бикини за мушкарце”, како би промовисао свој филм о Борату.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана