“Код жена је био популарнији од Чолe”: Хрватски тајкун важио за највећег заводника бивше Југославије

GS
“Код жена је био популарнији од Чолe”: Хрватски тајкун важио за највећег заводника бивше Југославије

Хрватски тајкун Јосип Радељак (81) важио је за највећег заводника бивше Југославије. Код жена је био популарнији од Здравка Чолића, а женио је само лепотице. Иако гази девету деценију и даље не одустаје од лијепих жена и успијева да их освоји. Како? То зна само он и његове изабранице.

Радељак је већ више од годину дана у вези са лијепом београдском адвокатицом Невеном Јеличић, која је и власница луксузног хотела у срцу Сењака у елитном дијелу Београда. Лепа бринета је од њега млађа неколико деценија.

И нова Диканова изабраница је љепотица без премца уз то и врло успјешна. Невена је дипломирала на Правном факултету Универзитета у Београду, завршила Мастер студије на истом, радила у суду и банкарском сектору, а 2009. године основала је своју адвокатску канцеларију.

Није познато када и како је упознала Радељака, али судећи према фотографијама које он објављује на друштвеним мрежама пар ужива у љубави како у Загребу и Београду, тако и на разним дестинацијама. Прије годину дана за рођендан одвео је у Венецију.

На једној од фотографија пар је позирао загрљен испред цркве, а Дикан је уз слику написао:" Још само корак до олтара!" Да ли су тај корак у међувремену и направили није познато, за сада.

Јосипова прва жена била је глумица Беба Лончар, звијезда филма "Љубави мода" и лепотица без премца која је пријетила да помути славу Брижит Бардо. Родила му је сина Леа, али је прошла пакао у браку са Јосипом. Трпјела је његова неверства због дјетета, а кап која је прелила чашу била је његова готово јавна дугогодишња веза са глумицом Еном Беговић, па су се званично развели 1994.године.

Оженио се Еном која је у то вријеме важила за најљепшу глумицу на простору бивше Југославије која му је родила ћерку. Страдала је у тешкој саобраћајној несрећи 2000. на острву Брач.

Након смрти Ене Дикан се заљубио се у пјевачицу Влатку Покос коју је и оженио 2004. али се се развели три године касније. Влатка га је оптуживала за психичко и физичко злостављање током брака и накрају је побјегла у Канаду.

Услиједила је романса са још једном љепотицом Долорес Ламбашом коју је упознао 2009. године. Живјели су заједно у његовом луксузном стану све до њене трагичне смрти у октобру 2013. када је страдала у саобраћајној несрећи.

Након Долорес повезивали су га са бројним љепотицама у Хрватској, а судећи по његовом осмјеху уз Београђанку Невену истински ужива, преноси Курир.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана