Коби Брајант супругу преварио 105 пута

Глас Српске
Коби Брајант супругу преварио 105 пута

Звијезда Лејкерса је, наводно, био и те како невјеран супруг и своју драгу преварио са чак 105 жена, јавиле су агенције. Сада већ бивша супруга славног кошаркаша, Ванеса Брајант је још прије четири године планирала да се од Кобија разведе, али јој је мајка савјетовала да сачека десетогодишњицу брака да би имала право на пола имовине, што је она и урадила.

Међутим, Ванеса је унајмила и приватног детектива који је Кобија у стопу пратио протекле четири године и доказни материјал о преварама слао Ванеси. Према тим информацијама и ономе што је и сама знала, бивша "Плејбојева" зечица је закључила да је коби преварио са чак 105 жена.

- Ванеса је знала да је Коби годинама вара, али није вјеровала да јој је толико невјеран. Када су јој почели стизати докази, била је ван себе. Све то планира да употријеби и на суду уколико Коби не буде желио да се споразумно разведу - рекао је извор близак Ванеси.

Изгледа да се Коби угледао на претходника у дресу Лејкерса Меџика Џонсона, који се својевремено хвалисао да је у кревет одвео више од хиљаду жена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана