Ко су најомраженије јавне личности данашњице?

Агенције
Ко су најомраженије јавне личности данашњице?

Компанија која испитује јавно мњење у Америци Q Scores овог пута бавила се популарношћу јавних личности.

 

Иако је у фокусу била потрага за највољенијим звијездама, објављена је и листа оних које су најнегативније оцијењене.

Добијена је листа најомраженијих јавних личности, а прво мјесто освојила је старлета Ким Кардашијан, коју људи мање воле чак и од Била Козбија, комичара који се у посљедње вријеме суочава са низом оптужби за силовање и сексуалну експлоатацију.

Представљамо вам листу најомраженијих јавних личности ове године:

Пола Дин

Чувена тв куварица је 2013. оптужена за расизам према особљу свог ресторана, а Дин је признала да их је понекад ословљавала погрдним називима. Након тог скандала, напустили су је многи пословни партнери и њена дотадашња кућа Food Network.

Мајли Сајрус

Некадашња Диснеy звијезда шокирала је јавност вулгарним наступом на додјели MTV награда са Робином Тиком. Од тада се појављује на насловним странама широм свијета у бизарним издањима, због чега се и нашла на овој листи.

Џуди Рејес

Рејес је најпознатија по улози у серији “Стажисти”, а сада игра и у контроверзној серији “Devious Minds”. Серија је жестоко критикована зато што “сексуализује Латиноамериканке”.

Робин Тик

Тик је синглом “Blurred Lines” разбуктао дебату о томе да ли промовише сексуално насиље према женама, а недуго потом оптужен је за плагијат, због чега је породици Марвина Геја заједно са Фарелом Вилијамсом морао да плати 5,3 милиона долара. У то вријеме се и развео од дугогодишње супруге Поле Патон.

Аријана Гранде

Поп пјевачица нашла се у средишту скандала када је објављен снимак на ком у продавници крофни кришом лиже прелив са посластица, а пјевачица се касније више пута извинила због “одвратног” понашања.

Бил Козби

Готово 50 жена оптужило је Козбија за сексуално искориштавање, а Q Scores наводи да је он једна од најосрамоћенијих јавних личности у историји Америке.

Џастин Бибер

Иако Џастина Бибера људи не воле, дјелује да млади пјевач само профитира због тога. Нашао се на другом мјесту листе најомраженијих ликова, али то по свему судећи уопште не утиче на његову каријеру.

Ким Кардашијан

Иако је Ким Кардашијан омраженија и од Козбија и од Бибера, из Q Scores наводе да то и “није тако лоше за њу”, јер је и негативан став јавности према њој “неки вид маркетиншке прилике”.

“Људи воле да је мрзе”, рекао је представник Q Scores Хенри Шафер.

Иначе, Том Хенкс и Морган Фримен су најомиљеније јавне личности, а прате их Дензел Вошингтон, Стивен Спилберг и Бети Вајт.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана