Ко су најексцентричније поп звијезде?

Агенције
Ко су најексцентричније поп звијезде?

Ексцентричне поп звијезде нису новост или рјеткост у свијету шоу бизниса. Некима је сцена мјесто гдје ће показати своју праву личност, док су за друге ексцентрични наступи само дио посла којим се баве. Шта год да је у питању, једна ствар је сигурна, они сцени дају живот и без њих би музички свијет био досадан.

Бјорк

Бјорк се самим именом може номиновати на листу ексцентричних. Њено име је можда савршено нормално за Исланд, али остатку свијета сигурно звучи чудно. Необичне креације које носи на својим наступима и црвеном тепиху, додатно истичу њен ексцентричан карактер. Сигурно се сјећате хаљине са лабудом коју је носила на додјели Оскара.

Лејди Гага

Лејди Гага је без сумње једна од најексцентричнијих поп звијезда на музичком небу. Увијек носи екстравагантне моделе и једноставно не бисте могли да је замислите у обичним фармеркама и мајици. Било да је волите или мрзите, не можете остати нијеми на њену појаву. Лејди Гага се свакако понаша у складу са својим именом.

Елтон Џон

Елтон Џон је један од зачетника екстраваганције међу поп звијездама. О њему се причало и прије него што су се неке од данашњих звијезда родиле. Посљедњих година његов животни стил и креације нешто су сведеније, али он још увијек зна да направи одличну журку.

Џулијан Коуп

Колико поп звијезда може да се похвали да су експерти за неолитску културу? Џулијан Коуп може да се похвали и богатом колекцијом антиквитета. Он је музичар, писац, антиквар и посебно познат по занимању за окултизам и паганство. Иако је најпознатији по ексцентричном понашању, како на сцени тако и ван ње, Коуп је иза себе оставио и богат музички опус.

Мајкл Џексон

Гдје почети када је Мајкл Џексон у питању? Чак и ако отпишете 90 одсто ствари које о њему причају, Џексон заузима високо мјесто на листи ексцентричних поп музичара. Права је штета што је његов неоспоран таленат морао да трпи крајње чудан и необичан начин живота и понашања. Ипак, остаће упамћен по невјероватним хитовима који ће се генерацијама слушати.

Принц

Много поп звијезда мења име, али само је Принц за своје узео симбол, наводно из протеста према издавачкој кући која је хтјела да га контролише. Принц је подједнако познат и по својим кичастим креацијама и одјевним комбинацијама, али и карактеру.

Дејвид Боуви

Не постоји ништа, што би данашње ексцентричне поп звијезде могле да науче Боувија или ураде нешто што он већ није. Бови је посљедњих година мало смекшао и води поприлично миран живот, али иза себе има бурну прошлост, која и даље забавља фанове његове музике.

Френк Запа

Могло би се рећи је Френк Запа прадека ексцентричности. Њему вјероватно можемо да захвалимо и што звијезде својој деци дају необична имена. Он је своју назвао Двизл и Мун Јунит. Уколико се још увијек нисте упознали са Запиним ликом и дјелом, послушајте нешто од његове музике. Послије њега данашње поп звијезде звуче поприлично конвенцијално, па чак и Лејди Гага.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана