Ко су фаворити другог полуфинала “Ја имам таленат”?

Aгенције
Ко су фаворити другог полуфинала “Ја имам таленат”?

Катарина Ковачевић и хармоникаши из Угљевика изборили су први пласман у финале “Ја имам таленат”, а у недјељу ће нових осам кандидата покушати да се укључе у борбу за 100.000 евра.

UV Dance

“UV Dance” оставио је публику и жири без даха на аудицији јер је њихова комплетна тачка изведена у мраку. “Одjевени” у неонска свијетла све вријеме су дјеловали као да левитирају изнад позорнице, а за полуфинале су припремили чудесну борбу анђела на небу.  

 

Исидора Јовановић

Зубарка из Ниша зачарала је жири својим извођењем пјесме “I Put A Spell On You”, те тако разбила све предрасуде о бијелим мантилима. Сада је изабрала пјесму по узору на амерички “Икс фактор”.  

Чудесмо

Они су на сцену донијели јединствен абориџански инструмент диџириду и употребили га за интерпретацију традиционалне српске музике, што је било сасвим довољно да се изборе за полуфинале. У недјељу ће на сцени бити чак два диџиридуа, а изабрана нумера је стара македонска пјесма коју су својевремено обрадили Влатко Стефановски и Дадо Топић.    

Тибор Шмит

Наташа Нинковић признала је током његовог представљања да је све вријеме била престрављена, али је овај млади Панчевац својим необичним плесом и кореографијом успио да на себе привуче пажњу. У полуфиналу ће се провлачити кроз иглене уши једне чудесне шуме.  

Нађа и Мања Киурски

Шармантне близнакиње из Кикинде многе су подсјетиле на познате тинејџ идоле селену Гомез, Мајли Сајрус и Џастина Бибера, а у полуфиналу намјеравају да покажу зашто су праве младе MTV звијезде.  

Star Dance Studio

Плесна група “Star Dance Studio” комбинује елементе акробатике и модерног балета са хип-хопом и без обзира што их је пуно на сцени, њихова уиграност чини да дjелују као један.  

Марко Јовић

Жирију је толико било пријатно док је слушао овог момка на сцени Народног позоришта да су му пружили прилику да још једном запева  

Наташа Павловић

Да су сви имали овакву професорку латинског, овај језик би већини средњошколаца био пjесма. Наташа ће се у недjељу представити једном нумером из чувеног филма “Ко је смjестио Зеки Роџеру”, а главну подршку пружаће јој њени ученици.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана