Ко је Тифани Трамп, дjевојка о којој свијет мало зна?

Агенције
Ко је Тифани Трамп, дjевојка о којој свијет мало зна?

Амерички предсједник Доналд Трамп није од оних политичара који се труде да своју породицу сачувају даље од јавности. Осим што га његова супруга прати на сваком јавном дешавању, што је и очекивано, првом човјеку Америке дјеца врло често "чувају леђа" пред камерама.

Сигурно да Ерика, Доналда млађег и Иванку врло често имамо прилике да гледамо у јавности. Пажњу је на инаугурацији привукао и његов најмлађи син Берон Вилијам, али његова друга ћерка готово да се не појављује нигде.

Двадесеттрогодишња Тифани, коју Доналд има са другом женом Марлом Мејплз, искључена је из политичког живота, па је за многе било право изненађење када се појавила на отварању Трамповог хотела у Ванкуверу.

"Тифани ће се ускоро придружити нашем тиму, увијек нам је драго када си са нама", рекао је њен брат на отварању споменутог хотела.

Лепа Тифани је изгледа радије уживала у новцу и лагодном животу, али се након ове реченице претпостављало да ће друга ћерка америчког предсједника ускоро добити неку од важнијих позиција у породичној организацији, мада је из организације убрзо стигло саопштење којим се ови наводи демантују.

Да баш и нема повјерења у Тифани, Доналд је потврдио у једном интервјуу.

"Дон, Ерик и Иванка су мој понос, веома напорно раде. Са Тифани се поносим у мањој мјери, ипак, тек је завршила факултет и сјајна је дјевојка", рекао је тада предсједник Америке.

Њој су пажњу привлачиле друге ствари, попут пјевања. Завршила је студије социологије и урбане културе, радила у Вогу, а онда се опробала и као пјевачица, али ни у чему није остварила значајнији успјех.

Можда се не појављује пред камерама са својом браћом и сестром, али на друштвеним мрежама врло радо дели фотографије на којима се види да ужива у друштву познатих и на путовањима. Интересантно је да је њен дечко присталица Хилари Клинтон.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана