Ко је Шумахеров дечко због којег је признао да је геј

ГС
Ко је Шумахеров дечко због којег је признао да је геј

Рафл Шумахер бивши возач Формуле 1 и брат легенде овог спорта Михаела Шумахера, изненадио је читав свијет, пошто је јавно објавио да је геј.

Он је на свом профилу на Инстаграму објавио како стоји загрљен са мушкарцем, окренути леђима гледају у море и залазак сунца.

"Најљепша ствар у животу је када нађете правог партнера поред себе, са којим можете да дијелите све“, написао је Ралф Шумахер и тако открио да је геј.

Њему је стигло на хиљаде порука, од бивших спортиста, познатих личности у Њемачкој и шире, који су истакли да су срећни због њега.

Ралф је иначе био у браку са Кором Бринкман 14 година, од 2001. до 2015. године и имају сина Давида Шумахера.

Због тога је ова објава била прави шок и гром из ведра неба за све, иако су сви послали поруке подршке Ралфу.

Дејли Мејл је успио да пронађе и детаље о његовом партнеру, са којим је Ралф Шумахер у вези већ двије године.

Испоставило се да је ријеч о Французу Етјену (34), који је био бизнис менаџер Ралфа Шумахера. Након пословне сарадње, међу њима је букнула љубав.

Етјен живи на релацији Кејптаун у Јужној Африци - Ница. Управо у Ници је упознао Ралфа, али није познато када је њихов однос прешао из професионалног у лични.

Занимљиво је да је Ралфу подршку послао и његов син Дејвид.

"Веома сам срећан што си коначно нашао некога са ким се заиста осјећаш удобно и сигурно, без обзира да ли је мушкарац или жена“, написао је двадесетдвогодишњи тркач.

Кора , која сада има 47 година, имала је сопствену тркачку каријеру, возила је у разним класама и шампионатима, а истакла се и фотографијама за Плејбој, али и каријером водитељке и глумице.

Након раскида од Ралфа Шумакера направила је и свој профил на платформи за одрасле "Онлифенс".

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана