Ко је најбоља Мадона? Аудиције за улогу у филму о краљици попа трају мјесецима

ГС
Foto: Агенције

У овом тренутку више глумица конкурише за улогу у биографском филму једне од највећих икона поп музике Мадоне.

Њена успешна каријера траје деценијама, а пре неколико година одлучила је и да сама покаже свету како је изгледао њен пут до статуса краљице поп сцене.

Водитељка кастинга за филм о Мадони, Кармен Куба, води потрагу, а списак је смањен током месеци. Џулија Гарнер и Флоренс Пју су међу онима које су у трци за ту улогу, као и звезда "Еуфорије" Алекса Деми, затим глумице Одеса Јанг и Ема Лерд.

Према изворима, кандидаткиње учествују у интензивним (понекад и до 11 сати дневно) кореографским сеансама с Мадониним кореографом, након чега слиједе кореографске вјежбе са самом Мадоном. Ту су и додатне ствари, попут читања и пјевања са суперзвездом.

Филм, за који извори кажу да кулминира њеном знаменитом турнејом "Blonde Amition" из 1990. године а захтеваће плесне и певачке секвенце, што значи да након завршетка аудиције слиједе вишемесечни интензивни тренинзи прије могућег датума почетка снимања.

Мадонина укљученост је косценаристичка и редитељска, а о свом новом подухвату говорила је у октобру, у емисији Џимија Фелона: "Радим то зато што је маса људи покушала да пише сценарије о мени, али увек су то били мушкарци".

Године 2020. најављено је да ће певачица да режира биографски филм за Универсал са сценаристкињом Диабло Коди, а да је продуценткиња Ејми Паскал. Коди је у међувремену изашла из пројекта, а Ерин Кресида Вилсон преузела је дужност косценаристе.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана