Ко је Марта Фашина? У вези са Берлусконијем била је три године, а он јој је оставио 100 милиона еура

ГС
Ко је Марта Фашина? У вези са Берлусконијем била је три године, а он јој је оставио 100 милиона еура

Италијански медији у четвртак су објавили званични тестамент Силвија Берлусконија у којем је детаљно наведена расподјела његове имовине. Међу бројним именима, свима је пажњу привукао детаљ у којем Берлускони оставља 100 милиона еура Марти Фашини.

 Ко је дјевојка којој је Берлускони оставио толико богатство?

Берлускони и Фасцина су своју везу започели 2020. године, а медији су сазнали за њихову везу након што су у јавности објављене њихове заједничке фотографије.

"Након скандала и објављивања фотографија, Берлускони и Фасцина су започели своју везу те су 19. марта 2022. године организовали тзв. 'журку љубави' која је требала замијенити класичну церемонију ступања у брак. Иако су Берлусконијева дјеца била против ове везе, Силвио и Марта су одлучили да живе заједно", пише шпанска Марца.

Иначе, када се говори о животу Марте Фасцине, Берлусконијева дјевојка рођена је 1990. године у Цалабрији. Одрасла је у Напуљу, а студирала је књижевност и филозофију на Универзитету у Риму.

"Након што је напустила универзитет, радила је као уредница у ИЛ Гиорналеy до 2018. године када се одлучила на искорак у политичкој каријеру", наводи лист.

У међувремену, Фасцина је обављала и улогу званичнице АЦ Милана, тачније била је запослена у уреду за односе са јавношћу славног ногометног клуба. Баш у том периоду, Фасцина је и упознала Силвија Берлусконија.

Када је ријеч о политичкој каријери, Фасцина се на наговор Силвија Берлусконија 2018. године кандидовала за Представнички дом на листи странке Форза Италиа.

Временом, захваљујући познанству са Адрианом Галлианијем, Фасцина се наметнула као једна од водећих политичких фигура у Берлусцонијевој странци што јој је омогућило и већу сарадњу са Берлусцонијем.

"Фасцина је одувијек била присутна у странци уз Берлусцонија. Посљедњих мјесеци евидентан је њен успон у странци уз неколико њој блиских званичника", наводе италијански медији.

Ипак, оно што је интересантно, Фасцина се јако ријетко појављује у медијима.

Упркос томе што се раније није оглашавала о својој вези са Берлусцонијем, Фасцина је током церемоније у катедрали говорила о односу са њим.

"Са њим сам провела најбоље године свог живота. Научио ме љубави и љубазности. Увијек ћу чувати његово 'сунце' у џепу и његов осмијех угравиран у моје срце", рекла је Фасцина.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана