Ко је невјенчана супруга Милојка Спајића?

Г.С.
Ко је невјенчана супруга Милојка Спајића?

ПОДГОРИЦА - Јавност је јуче изненадила информација да је премијер Црне Горе Милојко Спајић у званичној посјети Вашингтону био са супругом Миленом. До сада се није знало да је премијер ожењен односно да је у ванбрачној заједници.

Влада Црне Горе јуче је медијима доставила фотографије са догађаја, на којима је премијер са својом изабраницом. Наводно, ради се о лијепој Подгоричанки Милени Тошић. 

Јавност се од јуче пита ко је она јер је нема на друштвеним мрежама, а оно што је познато јесте да је као дјевојчица била чланица УМС школе за таленте и често је била на ТВ-у.

Љубавни живот премијера одавно је интересантан свима а нарочито јер је и он сам често говорио о везама са дјевојкама из разних дијелова свијета.

Тако је на једној прес конференцији испричао мало о љубавном животу:

„Једна дјевојка ми је била Францускиња, прије тога Индонежанка муслиманка, прије тога Јапанка будисткиња, прије тога Кинескиња комуниста”, рекао је тада Спајић.

Он је прошле године изненадио бројне пратиоце на Твитеру објавом са преслатком дјевојчицом са којом је прославио њен други рођендан, преноси Адриа ТВ.

„Са татом други рођендан! Хаста ла Викториа сиемпре”, написао је тада у опису фотографије.

Остало је нејасно ко је дјевојчица а многи су му у коментатима честитали ћерку и питали се зашто је до сада није објављивао.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана