Ко је дјевојка Лијама Пејна која га је оставила уочи трагедије?

Г.С.
Foto: Пипл

Дјевојка Лијама Пејна, бившег члана бенда „One direction“, који је преминуо у дворишту хотела у Буенос Аиресу у 32. години, Кејт Кесиди, оставила је пјевача у Аргентини два дана прије његове смрти и вратила се у Сједињене Америчке Државе.

Кејт је у понедјељак подијелила видео на ТикТоку у којем је открила да се враћа кући на Флориду након што је провела два тједна с пјевачем у Аргентини. Првобитно је планирала тамо остати „пет дана“, али су се планови промијенили...

„Осјећала сам се као да морам да идем кући“, рекла је у видеу у којем је снимила свој лет назад у САД. Њих двоје су одлетјели у Буенос Аирес на концерт његовог бившег колеге из бенда, Нила Хорана, али је Лијам одлучио да остане још у тој земљи. Његова посљедња објава на Снепчету приказује га како сретно позира са својом партнерком која је у бикинију док су се гледали у огледало.

„Предиван дан у Аргентини. Сретан сам што имам мало времена за одмор“, поручио је тада на друштвеним мрежама, а онда се догодила трагедија која је потресла цео свет.

Ко је Кејт Кесиди?

Кејт и Лијам први су пут почели да излазе у октобру 2022. године, а касније те године дебитовали су и на црвеном тепиху када су се заједно појавили на додели „Фeшн Авордса“.

У мају 2023. почеле су да круже гласине да су раскинули, но они су то оповргли када су се појавили заједно у Лондону. Кате је такође била уз Лијама када је касније те године хитно превезен у болницу с „озбиљном инфекцијом бубрега“, пише Јутарњи.

Кејт је инфлуенсерка из Лондона која је дипломирала на Универзитету „Костал Каролина“ у прољеће 2021. На Инстаграму је прати више од 260.000 људи, а она често путује светом и објављује своје авантуре са занимљивих дестинација. Врло брзо након што је њихова веза постала јавна, обожаваоци популарног пјевача почели су је оптуживати на друштвеним мрежама да је с Лијамом само због његовог новца.

Пјевач је тада стао у њену одбрану, објавио фотографије ружних оптужби и јавно их подијелио на Инстаграму. „Морам рећи да ми можете рећи било шта и то ме неће увриједити.

Никада нисам осјећао овакву љубав какву осјећам према Кејтлин. Ми једно друго чинимо бољим људима. Ако је са мном само због новца, дао бих јој све што имам. Али није, знам да сам забавна и драга особа. И боли ме брига, рећи ћу свима да сам по први пут у животу истински сретан што сам ово што јесам и то је непроцјењиво“, поручио је тада.

Подсетимо, Пејн је као пјевач дебитовао 2008. године када је био на аудицији за британски телевизијски шоу „The X Factor“. Након што је елиминисан на такмичењу, поново је отишао на аудицију 2010. године када је стављен у групу с још четири младића како би основали „One direction“, који је постао један од најпопуларнијих бендова свих времена.

Пејн је био познат као један од главних текстописаца у „One direction“, заслужан као коаутор више од половине песама на трећем и четвртом албуму бенда. Група се распала 2016. године, а Пејн је наставио самосталну каријеру.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана