Ко је човјек за којег се удаје Драгана Косјерина: Ево чиме се бави и како су се упознали

GS
Foto: Instagram

Атрактивна водитељка Драгана Косјерина важи за једну од најпожељнијих жена на простору Балкана. Међутим, њено срце је одавно заузето. Косјерина је срећу пронашла поред свог дугогодишњег партнера, стоматолога Бојана Пердува, а сада како преносе домаћи медији њих двоје стају на луди камен.

Наиме, њихова романса почела је још 2018. године када је Драгана била обичан пацијент и изабрала Бојана за свог лекара. Њих је упознао заједнички пријатељ па јој је утолико било лакше јер је неко поуздан могао да јој посведочи какав је Бојан. Он је одмах пао на њен поглед и глас. Како је водитељка истакла, да су створени једно за друго увидели су одмах по упознавању јер им је први разговор трајао десет сати.

Суштина доброг односа, како каже, јесте спремност да другу особу саслушаш и прихватиш да је њено мишљење другачије. Са Бојаном је спознала да двоје могу имати потпуно опречне ставове о нечему, а да се то међусобно поштује.

- Мени се то досад није дешавало. У претходним везама се очекивало безусловно прилагођавање као доказ љубави и посвећености, што никад не резултира срећним крајем. Јер, када се партнери прилагоде до крајњих граница, неминовно схвате да нису више они људи с почетка везе. Тек кад двоје достигну емотивну зрелост, што се нама очигледно догодило и наишли смо једно на друго у правом тренутку, онда је све у реду - рекла је тада Драгана за "Глориу".

Она је открила и чиме ју је Бојан освојио.

- То је једна комбинација карактера, појаве и енергије - поручила је кроз осмех тада Драгана.

Атрактивни пар кад год нађе слободног времена искористи прилику да побјегне из градске гужве и отпутује на неку лијепу дестинацију. Фанови водитељке имају прилике да уживају у објавама које Драгана дели са њима, а на којима је неријетко она са својим изабраником. Међутим, након што су обелоданили везу, многе припаднице њежнијег пола су полуделе за Драганиним партнером. Бојан је изузетно згодан и шармантан мушкарац, који пуно пажње поклања Драгани, те се често могу чути коментари да јој многе жене завиде. Ипак, о човеку који је успио да освојио једну од најљепших водитељки код нас јавност мало зна.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана