Ко је богати муж Салме Хајек

Agencije
Ко је богати муж Салме Хајек

Франсоа-Анри Пино (51), супруг Салме Хајек са којом ових дана борави у Београду због њених обавеза на снимању филма “Еверлy”, један је од најбогатијих Француза.

Његово богатство је прошле године процијењено на 15 милијарди долара, власник је фудбалског клуба Рен, сувласник “Гучија”, има мултинационалну компанију која се бави продајом луксузне робе. Вриједност његове компаније се процјењује на више од 40 милијарди долара.

У браку је са Салмом Хајек од 2007. и имају шестогодишњу ћеркицу Валентину. Франсоа често путује уз супругу и ћерку.

Прије двије године се одрекао, данас већ седмогодишњег сина кога је добио са бившим супермоделом Линдом Еванђелистом, након што је Линда захтјевала да Франсоа-Анри Пино плаћа мјесечну алиментацију у износу од 46.000 долара, као и да дјечаку обезбједи дадиљу и обезбјеђење.  

Разлоге за одрицање од сина Франсоа је образложио тиме да га прошлост не занима и да је Линдино покретање поступка пред судом против њега могло да угрози Салмину трудноћу јер је глумица све то доживјела као велику трауму.

Прије брака са Еванђелистом, један од најбогатијих Француза свих времена до 2004. био је у браку са у јавности непознатом женом са којом има двоје дјеце.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана