Ко би рекао да њима нешто фали?

Aгенције
Ко би рекао да њима нешто фали?

Глумице, пјевачице и модели обично се сматрају савршенством. Али, како су и познате личности обични људи не чуди што и оне имају неке физичке недостатке. Прочитајте листу звијезда и њихових невероватно чудних физичких недостатака...

Лили Ален

Када су у питању деформитети на тјелима звијезда, Лили Ален се свог уопште не стиди. Штавише, чак га показује на телевизији. Наиме, глумица има трећу брадавицу, што је не чини усамљеним случајем. Трећу брадавицу признала је да има и Тилда Свинтон, као и глумац Марк Валберг.

Гема Артертон

Вјеровали или не, популарна Бонд дјевојка рођена је са шест прстију на обије руке! Ово стање се зове полидактилија и погађа једно од хиљаду дјеце. Шести прст није опасан по здравље, а његово уклањање је крајње безбедно због чега се углавном сви одлуче за ту опцију.

Меган Фокс

Гема није једина звијезда која има јединствене руке. Ни прелијепа Меган Фокс није савршена. Наиме, глумица има палчеве на руци сличније палчевима на нози. Многи коментаришу да су управо њени чудни палчеви оно што одвраћа од њеног савршеног изгледа, док су другима баш слатки.

Кејт Босворт

Заносна плавуша има различите боје очију. Ово стање се зове хетерокромија, па јој је једно око чисто плаво док је друго прошарано. Ипак, ово Кејт невјероватно добро стоји што глумица и користи, те често истиче. И Мила Кунис је такође глумица са различитом бојом очију.

Каролина Кукрова

Добро је што се на ревији Викторијиних анђела не приказују минђуше за пупак, пошто Каролина своју не би имала гдје да стави. Недостатак пупка код Каролине је резултат операције којој је била подвргнута као беба. Иако је њен стомак савршено раван, многи у њеном изгледу налазе ману управо у овом недостатку.

Кеша

То што своје фанове назива "животињама" изгледа да није случајно. Како је сама изјавила, пјевачица је рођена са маленим репом на тртичној кости, који је операцијом уклоњен.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана