Клунијева Елизабета забављала тајкуне

Глас Српске
Клунијева Елизабета забављала тајкуне

Најпознатији холивудски нежења, глумац Џорџ Клуни са италијанским моделом и водитељком Елизабетом Каналис у вези је од 2009. године и изгледа да има чврсту намјеру да остане са њом. Међутим, нови детаљи из њеног живота то би могли да поремете.

Aмеричким и италијанским медијима раширила се прича о томе да је вјереница славног глумца 2007. године била уплетена у скандал у вези са кокаином и проституцијом.

Францускиња Карима Менад признаје да је са лијепом водитељком конзумирала кокаин у доба када је Елизабета била једна од "пријатељица ноћи" које су своје услуге продавале богатим тајкунима.
- Биле смо у клубу у децембру 2007. године у друштву богатих и славних особа чија имена више и не памтим. Не сјећам се ко је донио дрогу, али ми смо је узимале. Гледала сам Елизабету и још двије дјевојке како ушмркавају кокаин - изјавила је Карима Менад, која за своје тврдње није изнијела готово никакве доказе.

Истрага је покренута још прије двије године, а обухвата два ноћна клуба у Милану, гдје су се наводно одвијале сцене дрогирања, а у које су залазили познати и славни из цијелог свијета. Недавно је ухапшено пет особа које се сумњиче за проституцију и кокаин. Иако се Елизабетино име није нашло на том попису, ухапшене манекенке тврде да је и она била дио њиховог друштва.

Дјевојке су долазиле да раде у клуб као менаџери, а забављали су богате госте у VIP дијелу.

- Њихов посао био је да натјерају госте да потроше више новца, па чак и на начин да их одвуку у приватни сепаре и тамо их задовоље - рекао је тужилац Франк Ди Маио за италијански лист "Corriera della Sera".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана