Клуни: Знао сам да претјерам са алкохолом и дрогом

Aгенције
Клуни: Знао сам да претјерам са алкохолом и дрогом

Холивудски глумац Џорџ Клуни (50) признао је да је понекад усамљен, да се ноћу бори да заспи и да превише пије. Он је открио да је у прошлости пробао кокаин, али да му се није свидио.

- Свако ко каже да понекад није усамљен, лаже. A најусамљенији сте у гомили по клубовима. Одете тако на неко мјесто и завршите у најмањем могућем кутку, јер то свима одвраћа пажњу и на крају не уживате као сви други - рекао је Клуни у отвореном интервјуу за "Холивудски репортер".

Глумац је признао да је најусамљенији био у лошим везама и додао да је више пута доживио да га жена превари или остави због неког другог. Холивудски заводник, који је номинован за "Оскара" за најбољу мушку улогу у филму "Потомци", био је у браку са глумицом Талијом Балсам, са којом се развео. Тренутно је у вези са бившом професионалном рвачицом Стејси Киблер.

Клуни је отворено говорио о својим пороцима.

- Понекад превише пијем. Уживам у пићу и било је тренутака у мом животу када сам прешао границу између забаве и опијања до касно у ноћ без икаквог разлога. Aли, недавно сам престао. Нисам попио пиће од новогодишње вечери - рекао је Клуни.

Он је навео и да се ноћу буди по пет пута, а углавном легне у кревет око десет увече. Такође је признао да је пробао кокаин кад је био млађи.

- Шмркање ме апсолутно не подиже - истакао је он.

Глумац се раније шалио да не може да се кандидује за неку јавну функцију јер је спавао с превише жена, конзумирао превише дроге и био на превише журки.

Он је рекао да је био несрећан и неуспјешан у много ствари у животу, прије него што је стекао статус филмске звијезде у телевизијској болничкој серији "ЕР" 1994. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана