Клуни остаје нежења, довољан му један лош брак

Глас Српске
Клуни остаје нежења, довољан му један лош брак

Aко мислите да ће се ове године Џорџ Клуни скрасити, заборавите. Глумац је у интервјуу Пирсу Моргану за Си-Ен-Ен изјавио да остаје нежења, до даљег, а шта о томе мисли његова дјевојка Елизабета Каналис и да ли ће успјети да га наговори да се предомисли, остаје да се види. У интервјуу Пирса Моргана са Џорџом Клунијем о коме се нашироко писало у контексту маларије којом се глумац заразио, Клуни је изјавио да му је пропали брак са глумицом Талијом Балсам био и више него довољан.

Будући да је Клуни у шоуу "Piers Morgan Tonight" гостовао у друштву са оцем, Морган је искористио прилику да истакне чињеницу да су глумчеви родитељи у складном браку 51 годину. Затим је упитао оца Ника Клунија прижељкује ли да му се син поново скраси, а Ник је сина замолио да размисли о новом покушају.

На Морганово питање да ли ће се Клуни попут многих холивудских звијезда опробати у политичким водама, глумац је одговорио негативно.

- Искрено, мој је посао добар колико и њихов - рекао је Џорџ.

Дотакли су се и маларије, коју је од снимања интервјуа па до његовог емитовања глумац успио да преболи, а зарадио је у недавној посјети Судану. Клуни се на рачун болести два пута нашалио изјавивши "чак је и са маларијом забавно" и "ваљда су ме комарци у Јуби погледали и помислили да сам кафе-бар".

Клуни не мисли да губи вријеме у Судану, те да је његов добротворни рад у функцији самопромоције.

- Не морам бити још славнији. Имам сву пажњу која ми је потребна. Само се трудим да ту пажњу искористим за друге - истакао је Клуни.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана