Клуни: Борис Тадић љепши од мене

Глас Српске
Клуни: Борис Тадић љепши од мене

Холивудски глумац Џорџ Клуни је Дену Тани открио да познаје предсједника Србије Бориса Тадића и да му се много свиђа што првог човјека Србије политичари у Европи и свијету сматрају његовим двојником.

Добривоје Танасијевић, алијас Ден Тана, прије три седмице угостио је Џорџа Клунија у свом ресторану на Булевару Санта Моника у Лос Aнђелесу, гдје су се на молбу "Гласа јавности" дотакли приче о сличности холивудске звијезде и предсједника Србије.

Уз италијанску храну, црно вино и тиху музику стигли су и до приче која интригира многе новинаре на свијету, пише београдски лист.

- Упитао сам Џорџа Клунија да ли зна да предсједник Србије Борис Тадић много личи на њега. Од срца се насмијао и одговорио ми да га је исто питао и премијер Италије Силвио Берлускони неколико пута - испричао је Тана.

Ден Тана каже да су се Клуни и Тадић недавно упознали.

- Пренијећу вам дословце шта ми је Џорџ Клуни рекао за Бориса Тадића: Тадић је много атрактивнији од мене, али сам ја много бољи глумац од њега - рекао је Тана и додао да Клуни поређење са Тадићем сматра великим комплиментом.

Сличност Бориса Тадића и Џорџа Клунија заокупља пажњу европске и свјетске јавности.

- Клуни ми је рекао да не прође ниједан његов сусрет са Берлусконијем, а да га Италијан не поистовијети с Тадићем. Клунију је дефинитивно симпатично што има двојника међу политичарима - закључио је Ден Тана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана