Клои љубоморна на сестру због успјеха

Агенције
Клои љубоморна на сестру због успјеха

Једна од чувених сестара Кардашијан, Клои, недавно је постала дизајнерка и представила своју колекцију фармерки "Гоод Америцан". Међутим, ријалити звијезда заиста је била нервозна због свог модног дебија.

У епизоди ријалитија "У корак са Кардашијановима" Клои је открила да је јако забринута.

- Откако ме је моја партнерка Ема обавијестила да морамо  продати одређену количину фармерки, веома сам нервозна. Плашим се да нећу усрећити своје инвеститоре и пословне партнере - пожалила се она.

Звијезда је такође признала да је веома такмичарски настројена према млађој сестри Кајли Џенер.

- Заиста, како Кајли прода стотине хиљада комада за само три минута? Знам да се ја директно не такмичим с њом, али ја сам одувијек била позната као дебела сестра, и сада не желим да ме памте као сестру која је пропала - искрена је 32-годишња Клои.

Поред ових вијести, јавност је изненадила и Ким, која је објавила фотографију на којој позира са кратком косом и фризуром какву има њена мајка Крис Џенер.

Ким је на "Инстаграму" подијелила фотку на којој је обучена у хаљину, рукаве и чокер од латекса, те се многима учинило да виде најпознатију мамаџерку у садо мадо издању.

Промјена супруге Кањеа Веста ипак није била трајна, те се 36-годишња мајка двоје дјеце само мало заиграла периком за потребе новог снимања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана