Kлои Кардашијан и Ламар Одом одустали од развода

Агенције
Kлои Кардашијан и Ламар Одом одустали од развода

Како медији тврде, пар се предомислио и не жели да се разведе.

Адвокатица звијезде ријалитија "Keepeng Up with the Kardashians", Лаура Васер, појавила се у суду у Лос Анђелесу и тражила да повуче папире за развод брака које је пар потписао у јулу ове године. Суд је то аутоматски одобрио када је Лаура показала документ који је потписан од обије стране да не желе да се разведу, наводе свјетски медији.


Клои је поднијела захтјев за развод од Ламару (35) након неколико мјесеци спекулисања од његовој зависности од наркотика и преваре, али су одлагали потписивање у нади да ће се ствари средити у њиховом односу.

"Волим Ламара до смрти, он је љубав мог живота. Имали смо сјајан брак. Да ли желим да смо се више потрудили? Да. Да ли сматрам да није имао снаге да се бори за ово због тога што је имао и друге битке? Да", признала је она недавно.

Њихов развод никада није завршен због заосталих предмета у судници, али је судија планирао да се све заврши до краја ове године.

Клои је тек недавно прекинула контакте са Ламаром, али је све остало по страни када је бивши кошаркаш Лејкерса нађен у бесвијесном стању у борделу у Невади, након чега је био у коми. Своју везу са Џејмсом Харденом је, према наводима, ставила на паузу због свох дешавања у посљедњих неколико недјеља.

Извори тврде да је 31-годишња Клои ипак ријешила да стави тачку на ту везу и обнови завете са Ламаром, давајући на тај начин још једну шансу том браку.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана