Клои Кардашиан опростила превару; Чека друго дијете са Томпсоном

ГС
Клои Кардашиан опростила превару; Чека друго дијете са Томпсоном

Клои Кардашијан (38) и Тристан Томпсон (31) очекују своје друго заједничко дете преко сурогат мајке

Клои Кардашијан (38) је одлучила да ћерки Тру (4) подари брата или сестру. И у тој намјери је није спречило ништа, па ни јавне преваре и понижења од стране бившег партнера Тристана Томпсона.

Наиме, Тристан и Клои очекују своје друго дјете и то преко сурогат мајке. Изгледа да је Кардашијанка одлучила да дјецу прави са истим човеком и не жели да јој његове прељубе стану на пут.

"Желимо да потврдимо да ће Тру добити брата или сестру, зачете у новембру. Клои је веома захвална сурогат мајци за тај благослов. Желимо да замолимо за приватност, како би се Клои фокусирала на своју породицу," саопштио је њен ПР тим.

Међутуим, то не значи да су Клои и Тристан опет заједно, рекао је извор за Е! канал. У ствари, шест мјесеци након Тристановог скандала око очинства, "нису разговарали ван тема заједничког родитељства. Беба је зачета преко сурогат мајке прије него што је Клои сазнала да ће Тристан добити дјете са другом женом (што се десило у децембру)."

Откако је родила Тру 2018. године, Клои је одувек причала како жели да ћерки подари брата или сестру. У ријалитију Кардашијанови, Клои је рекла како ће вероватно "посудити мало сперме" од Тристана.

Обожаваоци су шокирани због ове вести и коментари само "пљуште":

"Да ли је важно када је беба зачета? Он ју је варао до почетка и она је то знала! Он нема пошовања за њу - она не поштује себе. Из ове тачке гледишта - заслужила је јавно понижење!"

"Ускоро ће опет плакати због њега!"

"Она зна да ће он наставити да је вара и она опет остаје поред њега. Значи, све му је допустила!"

"Нема веће будале од заљубљене будале!"

Наиме, и прије Тристана била је у токсичном браку са кошаркашом Ламаром Одомом. Док се он дрогирао и обилазио стриптиз клубове, Клои је све трпила и пред камерама глумила срећу надајући се да ће њена љубав да их спаси.

Међутим, годинама је та веза попримила депресивну ноту па се пар развео. Годинама након развода, када је Ламар због дроге завршио у коми, Клои је ипак била уз њега док се није сасвим опоравио.

Након тога, гледаоци и обожаваоци Клои Кардашијан су се надали да ће она ипак наћи срећу у љубави, али до тога никад није дошло.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана