Кимова тајна палата блуда на води

Агенције
Кимова тајна палата блуда на води

Лондон - Објављена је сателитска фотографија на којој се у луци у Сјеверној Кореји види пловило за које се претпоставља да је "пловећа палата блуда" младог комунистичког тиранина Ким Јонг Уна.

- Луксузно пловило усидрено је у граду Вонсан има велики базен, тобогане и собе пуне дјевојака - тврди италијански кувар Ермано Фурланис, који је кувао сјевернокорејском врху.

Фурланис је рекао да је брод правоугаоне структуре има три спрата, стражарницу и тобогане до базена.

Кувар и његове колеге позвани су у најзатворенију државу на свијету да праве пице 1997, док је у Сјеверној Кореји харала глад. На власти је тада био Ким Јонг Ил, отац садашњег диктатора, а Фурланис је рекао да је видио пловило са базеном док је радио на Кимовој луксузној јахти.

Сателитски снимци указују да је баржа са базеном и даље у служби и да је преузео Ким Јонг Ун. Фурланис је британским медијима рекао да је пловило "заиста покретно" и да се кретало међу острвима у том региону.

- Посјетиоци су биле и групе спортиста. Једног дана виђен је и пар згодних дјевојака које су дошле чамцем са пловила - рекао је Фурланис описујући госте палате. Према његовим ријечима, једна је живјела у селу у којем је и он био смјештен.

- Шармантна дјевојка са не предугом црном косом носила је западњачку гардеробу. Видјели смо је са другом дјевојком како долази на јахту са плутајуће палате. Мислим да су оне биле нека врста хостеса - рекао је Фурланис. Он је лани открио да је старији Ким био "манијак за храну", а његово интересовање за гастрономију описао је као "ненормално". (Агенције)++

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана