Ким жели да усвоји дијете

Глас Српске
Ким жели да усвоји дијете

Некада прва, данас друга играчица свијета и мама трогодишње кћерке каже да јој је највећи сан да усвоји дијете.

Белгијска тенисерка Ким Клајстерс (27) одговарала је на питања која су јој постављали фанови на "Фејсбуку" и открила све од свог јеловника пред меч, до највећег неоствареног сна.

- Мој сан је одувијек био усвајање дјетета. Планирам активно да порадим на томе, чим будем престала професионално да се бавим тенисом - рекла је Ким.

Тенисерка се у јулу 2007. удала за америчког кошаркаша Брајана Линча, и почетком 2008. родила кћеркицу Џејду.

Клајстерсова је открила и да би, када би могла да игра са било којом играчицом у историји, одабрала Били Џин Кинг како би осјетила атмосферу тог времена. Ким је фановима на "Фејсу" рекла и да пред излазак на терен једе пиринач са поврћем, и "можда мало" пилетине или тофу сира.

На питање да ли би дозволила да Џејда постане професионална тенисерка као и мама, Ким је уз смијех одмах одговорила - "Не"!

- Она је све активнија мала дјевојчица, и све више разумије свијет око себе. Нека буде шта год хоће када порасте, само не тенисерка - рекла је Клајстерсова.

Она је недавно изјавила да планира да игра тенис још двије године у овом ритму и да се повлачи послије Олимпијских игара у Лондону, тако да није искључено да ће тада остварити свој сан и усвојити дијете.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана