Ким зависна од пажње

Агенције
Ким зависна од пажње

Када је у питању скретање пажње на себе, онда је то докторирала ријалити звијезда Ким Кардашијан, која тачно зна шта да обуче како би сви гледали само у њу и данима послије тога писали о њеном провокативном издању.

То је доказала на једном догађају у Лос Анђелесу. Ким се појавила у црном комбинезону, чији је горњи дио више откривао него сакривао.

Овом креацијом Ким је сигурно жељела да покаже свој стесани струк, али и да у први план истакне своје атрибуте.

Када је у питању провокација, она је на првом мјесту да изабере одјевну комбинацију којом никога неће оставити без коментара и чини се да је ова жена непресушан извор инспирације...

Незабораван догађај за њене фанове био је када се старлета на концерту Кање Веста појавила у изазовној хаљини испод које није носила доњи веш.

Она је плесала у бекстејџу у уској припијеној хаљини са великим прорезима на боковима, испод којих се није назирао доњи веш.

Ким је фотографију са овог догађаја подијелила са пратиоцима на "Инстаграму" и побрала све похвале за фигуру коју је довела у ред врло брзо након порођаја. Уздахе мушке популације изазвала је овог љета када су се на друштвеним мрежама појавиле фотографије са љетовања на Тајланду, гдје је њена стражњица у првом плану

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана