Ким спрема свадбу деценије

Агенције
Ким спрема свадбу деценије

Вјенчање старлете Ким Кардашијан и музичара Кање Веста биће веома гламурозно, а израда само једне позивнице за госте коштаће чак 700 евра.

Њихову свадбу свјетски медији већ најављују као догађај деценије, а потпуно је јасно колико су новца спремни да издвоје за сваког госта.

- Ким и Кање су жељели да позивнице буду што раскошније, па су ангажовали дизајнера који је направио кутије, комбинујући злато и свилу. У њима се налазе фотографије које илуструју њихову романсу, као и позлаћене позивнице - наводи извор близак пару.

Одабране званице очекују поклон торбе са прескупим шампањцем, "Сваровски" кристали и врхунска козметика.

- Ово ће сигурно бити једно од највећих вјенчања икада. Ким жели да то буде догађај који њихови гости никада неће заборавити - казао је исти извор.

Изгледа да су Ким и Кање ријешили да њихово свадбено славље буде веће и од оног које су 2011. године организовали британски принц Вилијам и Кејт Мидлтон.

Кардашијанова се недавно поносно сликала са својим вјереником Вестом за насловну страницу магазина "Вог", док су други часописи јавно зажалили што јој први нису пружили такву прилику. Ким је била јако увријеђена када је магазин "Harper's Bazaar" одбио да је стави на насловну страницу док је била трудна. Вишак килограма био је главни разлог што старлета није добила свој тренутак славе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана