Ким прославила 33. рођендан

Aгенције
Ким прославила 33. рођендан

Атрактивна старлета Ким Кардашијан прославила је 33. рођендан у друштву најближих пријатеља и породице, а госте је изненадила савршеном фигуром и секси хаљином.

Четири дана послије правог датума рођења лијепе Ким у ноћном клубу "Тао" у Лас Вегасу било је јако весело, а старлета је на рођенданској торти угасила тачно 33 свјећице.

Припијена бијела хаљина истакла је груди Ким Кардашијан које су кипјеле, али старлета је била врло поносна јер је свим гостима показала колико је килограма скинула послије порођаја. Осим вјереника репера Кањеа Веста, који је запросио тачно на рођендан, на слављу су биле и сестре Кортни и Клои Кардашијан, њихова мајка Крис Џенер, као и бројни пријатељи.

- Нека рођенданска прослава у Лас Вегасу почне - написала је Ким на свом "Твитер" профилу и објавила фотографију на којој је спремна за забаву.

За славну старлету ова година биће заиста посебна јер је родила  своје прво дијете, кћеркицу Норт Вест. Послије тога Кање је изнајмио цијели бејзбол стадион "АТ&Т" у Сан Франциску да би ту запросио Ким, али пред рођацима и пријатељима.

У складу са својим имиџом, Кање је учинио нешто несвакидашње и потрошио читавих 1,5 милиона долара на просидбу. На снимку који је објавио сајт ТМЗ могу се видјети сви кључни детаљи догађаја, укључујући и тренутак саме просидбе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана