Ким неприкосновена краљица насловница

Глас Српске
Ким неприкосновена краљица насловница

Aко сте мислили да је људима доста свеприсутне ријалити звијезде Ким Кардашијан и њених сестара, те да су се предозирали голишавим издањима најпознатије Кардашијанке, припремите се на то да ће таквих посластица и сљедеће године бити у изобиљу.

Уредници свјетских магазина боре се за голишаве слике ове егзотичне љепотице. Показало се да часописи дословно нестају са полица када је ова секси бринета на насловници, пише "stylelist.com".
Најбољу продају у 2010. години магазин "Шејп" имао је када је Ким Кардашијан у ружичастом бикинију красила насловницу! A када је ова бујна старлета била на насловницама магазина "W" и "Аllure", продаја је такође цвјетала.

Ким је у заводљивом и сензуалном издању одлично изгледала на насловници "Aлуреа" и по продаји је то издање дошло на треће мјесто. A када је своје атрибуте показала у магазину "W", по продаји је то издање било на другом мјесту.

Ким Кардашијан једино није успјела да надмаши љепотицу Меган Фокс, која је својим појављивањем на насловници магазина "W" обезбиједила најбољу продају у 2010. години.

Старлета позната по својој бујној задњици и дугој црној коси прославила се порно видеом који је "процурио" у јавност.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана