Ким кћерки дала име Кејденс

Aгенције
Ким кћерки дала име Кејденс

Кћерка славног пара, Ким Кардашијан и Кање Веста, зваће се Кејденс Донда Вест, у част Кањеове мајке маме др Донде Вест, открили су амерички медији.

Тајну је открила медицинска сестра "Cedras Sinal" болнице у Лос Анђелесу, а традиција Кардашијана је да дјеци дају имена која почињу словом К.

Ким, звијезда ријалити програма "У корак са Кардашијановима", која прати и животе њених сестара Кортни и Кло, породила се протеклог викенда, мјесец прије заказаног термина.

- Не могу описати ово чудо које је сада дио наше породице. Мама и беба су здраве и одмарају се. Цијенимо сву подршку и љубав, ускоро ћемо вам дати више информација. Хвала на разумијевању. Волимо вас све, а и саме смо окружене љубављу - написала је Ким на "Твитеру".

Кимина мајка Крис Џенер рекла је за "Е! магазин" да је њена кћерка пресрећна и узбуђена због новог члана, те да се осјећа добро.

Ким и Кање су чували пол бебе у тајности, али та информација је разоткривена током емитовања програма "У корак са Кардашијановима", када је Ким била на прегледу код љекара.

Вест је отказао промоцију новог албума, која је била заказана за петак, јер се Кардашијанова жалила да се не осјећа добро, послије чега је и родила.

Рођење бебе је било под велом мистерије, јер пар није желио да даје информације па су се медији позивали на анонимне изворе. У недавном интервјуу за "Њујорк тајмс" Вест је изјавио да не воли да прича о породици, нити беби која је на путу.

- То је моја беба, није америчка беба - рекао је Вест.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана