Ким Кардашијан жели Роналда

Глас Српске
Ким Кардашијан жели Роналда

Aмеричка старлета Ким Кардашијан брзо се опоравила од прекида с дугогодишњим момком Реџијем Бушом и почела је да заводи врхунске фудбалере.

Иако се испочетка причало да је америчка љепотица започела романсу с Вејном Бриџом, изгледа да је играча Манчестер Ситија престигао португалски заводник Кристијано Роналдо.

Ким је с играчем Реал Мадрида виђена на вечери у луксузном мадридском ресторану, након што га је гледала на утакмици.

- Она и Роналдо су се љубили и изгледали врло блиско. Било је очито да се добро слажу, јер су се цијело вријеме смијали - рекао је извор за британске медије. Послије вечере пар се, свако у свом аутомобилу, упутио у Роналдову вилу гдје су провели ноћ.

Фудбалер Реала демантовао је тврдње појединих медија да је прије и послије пораза од Барселоне у првенству организовао журке за саиграче из "краљевског" клуба.

- Чуо сам да су ме у емисији на једној телевизији оптужили да сам дан пред меч са Барселоном у својој кући организовао журку која је наводно трајала до пет ујутро. Чак су тврдили и да сам сљедеће вече, одмах послије утакмице, поново то урадио. То су апсолутне лажи, нема ни трунке истине у њима - наводи се у саопштењу које је Роналдо послао шпанским медијима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана